fredag 22 december 2017

God jul och ett gott nytt år alla !

2017 har varit ett fantastiskt år med mycket framgångar för kenneln. Men gladast är jag att Lennart repade sig från sin cancer så att han är tillbaks på jobbet igen och mår bra. Vidda har utvecklats till en förträfflig skogshund hon har tryckt fast många tjädrar åt mig. Men mitt skytte har varit uselt den här säsongen så det blir bakläxa åt mig till nästa år träna trääna ännu mer.....
Maiken har lyckats över förväntan som  blivit jaktchampion vid 2års ålder Jag som sagt att jag aldrig får en hund som Vidda igen. Men äpplet faller ju inte så långt från trädet säger man ju.....
Har fått fin respons från ädelstenskullen ! Blir spännande att följa dom fortsatt framåt.


Calle och Maris julhälsning


Julhälsningar från Safir och Noor i Karlskoga !
Ha nu en fortsatt fin helg alla!

Inga kommentarer: