tisdag 26 maj 2015

Valpträning

12 veckor har gått och allt blir lite lättare helst när Maiken börjar bli morgontrött:) Nu är det jag som väcker henne på morgonen för att hinna med innan jag skall till jobbet. Valpträningen går också framåt och hon börjar lyssna bättre nu kan hon sitta och vänta,stanna på sin plats när jag gör nåt med Vera och Vidda. Eller om jag sätter henne och går och lägger dammyn en bit bort. Än är det inne jag tränar så med henne. Inkallningen ute sitter bra tycker jag.Nelson kom hem på besök roligt:) Han är en stilig kille som inte är rädd och tar det mesta med ro.
 
 
 
Astrid som också är lyhörd och lättlärd enligt matte.
 

 

Kalla är trygg och framåt men en del hyss blir det förstås. Duktig på att sitta när hon ska ut eller få mat, hoppade i Göta kanal och blev uppdragen av husse men lika glad som innan. Här en morgonbild.
 
Tess trivs också med sin kompis Iza som är Veras kullsyster och lär sig mycket av henne på både ont och gott:)
 
 
 
Calle med sin kompis
Petter Jr har också kompisar att leka med
 
 
Niklas Hagströms foto.
 
Mattis kompis :)
 
 
12 veckors vaccinationen är gjord och snart skall jag göra sista avmaskningen .
 


Inga kommentarer: