söndag 31 oktober 2010

Skogsjakt

lördagen var Lennart och bössan med till skogen. Vad hände jo inte ett flax vi varken såg eller hörde typiskt..........

Idag sprang jag en långtur med hundarna på förmiddagen. Sprang på Vargskit det ser ut som hundbajs men det är fullt med älghår inbakat.
Senare tog jag bara Vera och kameran med mig på en kortare skogstur.
Nästan direkt står Vera och jag kommer fram då lyfter en stor tjäder i trädet ovanför Vera. Går en bit till Vera är borta ser en myr framför mig så jag går fram till myrkanten då kommer det en stor tjäder flygande förbi på myren. Jaha då går vi en bit till Vera är borta stannar och tittar då kommer det en orre flygande över huvet på mig. Vi går vidare i skogen Vera nyper till och en stor tjäderhöna lyfter alldeles framför oss från marken! Detta bara inom en timmes tur i skogen. Det var en nöjd matte och hund som fick åka hem från skogen idag.

Inga kommentarer: