lördag 8 februari 2014

Träning inför elitklass.

Efter 2 veckors förskylning för mig och 3 veckors löp för hundarna börjar man komma i fas igen.Nästa löp som blir om ett år planerar jag att ta en kull på Vidda. Har börjat med rävapporteringen inför elitklass. Tur att jag har Vera som tycker att det mesta av träning är roligt och gör allt för en köttbulle. Hon får visa vägen för Vidda som är lite skeptisk i början men efter ett par dagar så börjar hon tycka det är roligt hon med. När jag la ett kort spår där hon inte såg räven så blev det fart på henne, här skall jobbas blev hennes inställning då:)

Här håller hon räven lite dåligt men annars så lämna hon av den fint till mig.
 
 
Idag har jag varit med Jane Hagström till Långtora Det blev mycket bra stoppträning mm. Så jag är väldigt nöjd med dagen och längtar redan efter nästa gång. Har mycket tankar i huvudet som snurrar just nu:) Vill ju faktiskt vara lite förberedd inför elitklass.


fick mycket bra tips av Amir

snöfritt var det iaf.

Inga kommentarer: