söndag 27 oktober 2013

fältprov i Norge

Jag och Jane åkte till Östfold för att gå på fält i Norge med Vidda och Ztorm. Det var både roligt och lite annorlunda. Markerna var hur stora som helst men tyvärr så uteblev fåglarna. Vi hade en rapphönskull i första släpp som en Breton stötte och sen var det 2 fasaner i luften det var det enda och det fanns inget " Skafferi " att gå till.

I Norge går alla fågelhundraser tillsammans så jag och Jane gick i samma parti på Fredagen det var kul. Vidda och Ztorm gick sökmässigt för ett första pris så vi fick fin kritik.

På Lördagen gick vi på olika partier. Jag och Vidda fick gå i ett parti där dom dagen före hade haft bra med fågel men vart dom hade tagit vägen det vete gudarna för vi hade bara en rapphönskull som en pointer stötte på hur långt håll som helst. Hon fick fin kritik på sitt första släpp men efter sitt andra tyckte han inte att hon fick gå mer så det blev tack och adjö.

Men jag är nöjd ändå och Jätteglad över att Jane och Ztorm knep ett andra pris (hon hann inte resa fågeln) på Lördagen.Det var iaf. intressant att se lite andra raser jobba.
upprop på morgonen

Vi hade det jättetrevligt i provgruppen på Fredagen bara glada miner:)

markerna var jättestora vi gick flera kilometerFika på stubben

Jane och Glavaris Ztorm som lyckades fixa en 2 premie! 

Inga kommentarer: