lördag 5 juli 2014

Spår och vattenprov

Åkte till Ludvika idag för att starta Vidda på Spår och vatten i Elitklass. Det blev pannkaka av alltihop känner mig lite frustrerad just nu. Hon har en tröskel kvar att komma över med att ta andra rävar, sina egna som jag har i frysen gillar hon skarpt nu, Men det är ju inte helt enkelt att prova med andra nya rävar.


Fick en fin räv med mig hem iaf.
 
 
 
Hon kände av min irritation så på vattnet ville hon inte ens lämna av anden till mig utan gick till domaren ist.
 
Klok hund ja!  Så nu gäller det att bygga upp förtroendet igen och hoppas att det går bättre nästa gång. Har i alla fall träffat Pär Johansson från Falun som har Råvatjhundar och vi bestämde att vi skulle träna ihop kul. Måste nog träna med lite fler hundar nu och lite mer provlikt.  Men först ska vi ha lite ledigt. Så jag önskar alla en trevlig semester!

Inga kommentarer: