tisdag 9 augusti 2011

Härjedalen


Vi packade och drog till Härjedalen och det gick jättebra lite oroliga var valparna ibörjan på ditvägen men när vi åkte hem var det helt lugnt hela vägen hem:) Bra för alla valpar som skall åka långt till sina hussar och mattar. Vid stugan gick det jättebra valparna trivdes med att springa fritt bland blåbärsriset och att bo i storstugan med oss. På morgonen vid 7 snåret skrek dom och ville ut och bajsa, så det blir nog lätt att få dom rumsrena.
Vera trivdes med att få komma ut på fjället med mig och slippa valparna ett tag.Jag passade på att plocka lite hjortron oxå när jag var på väg hem från myren trodde jag att jag såg ett renkadaver men när jag kom närmare så såg jag att det var en häst som gått ner sig i myren, den hade inte klarat sig länge till men nu gick det som tur var bra.


alla fick plats i biabädden.

mycket nytt att upptäcka.

och bus....

kul i blåbärsriset

på altanen sov alla i tygburen.

det gäller att seupp var man sätter fötterna.

fjälluften tar på krafterna.

den här rentjuren gick runt stugan varje dag.

hemvägen stannade vi till hos Birgitta i Orsa hon tog fram en rapphöna och visade valparna och en duva.


Inga kommentarer: