söndag 13 mars 2011

Djursjukhuset.


Fick hämta Alice på djursjukhuset idag. Hon blev inlagd på fredagen när jag upptäckte att hon fått feber efter att antibiotikakuren var slut och jag började trappa ner på kortisonet. Dom har ännu inte fått alla provsvar så vi vet inte vad det är för fel än så hon blev satt på ytterligare antibiotika och kortison så nu mår hon bättre igen. Får svar på proverna på måndag el. tisdag så det är bara att vänta................. Tur att man har försäkring annars hade det blivit dyrt.
Vera då hon behagar vänta med sitt löp men snart så....................
Hon har varit med mig på skidåkning här i vackra sörskog,hon springer fint vid sidan om mig.
Stannade till i ett stånd så jag vände om och följde med henne in i skogen en bit och där i trädet satt en orrhöna.
Träning på rävapportering blir det till och från oxå.

Inga kommentarer: